03.2
22:29

«Βασικός υποψήφιος για βοηθός προπονητή στην Εθνική Κροατίας ο Βίντα»!

AEK1924.gr team
«Βασικός υποψήφιος για βοηθός προπονητή στην Εθνική Κροατίας ο Βίντα»!

Το σενάριο από την πατρίδα του που τον θέλει να είναι υποψήφιος για να αναλάβει πόστο στο προπονητικό τιμ της Χρβάτσκα

Η επόμενη… ημέρα του Ντομαγκόι Βίντα στο ποδόσφαιρο δεν αποκλείεται να τον βρει βοηθό του του Ζλάτκο Ντάλιτς στην Εθνική ομάδα, σύμφωνα με όσα εκτιμούν στην Κροατία!

Πιο συγκεκριμένα, σενάριο από την Κροατία θέλει τον 37χρονο κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, να είναι βασικός υποψήφιος το καλοκαίρι για να αναλάβει πόστο στο προπονητικό τιμ της Χρβάτσκα, σε περίπτωση πάντα που αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο Βίντα, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την ΑΕΚ, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μορφές της Κροατίας (105 συμμετοχές – 4 γκολ) και όπως φαίνεται στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κροατίας σκέφτονται την πρόσληψη του προκειμένου να αναλάβει ρόλο στο πλευρό του Ζλάτκο Ντάλιτς.

Το θέμα αποκαλύπτει η κροατική ιστοσελίδα Jutarnji που φέρνει τον Βίντα ως βασικό υποψήφιο για να αναλάβει τον ρόλο του βοηθού προπονητή πριν το Μουντιάλ επικαλούμενη πηγές από το στενό περιβάλλον του Ντάλιτς και από τα κορυφαία στελέχη της Κροατικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Όπως είναι αναμενόμενο στο ρεπορτάζ τους οι Κροάτες στέκονται στην ηγετική παρουσία του Βίντα μέσα στα αποδυτήρια της Εθνικής ομάδας το διάστημα που αγωνιζόταν υπό τις οδηγίες του Ντάλιτς και το γεγονός ότι ο Μόντριτς, αλλά και όλη στην Κροατία έχουν εξαιρετική άποψη για τον στόπερ της ΑΕΚ.

Μένει να δούμε λοιπόν την απόφαση που θα πάρει ο Βίντα ο οποίος διανεύει φέτος την τέταρτη σεζόν του στην Ένωση, μετρώντας συνολικά 118 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα με την οποία ήδη έχει γράψει ιστορία κατακτώντας το νταμπλ τη σεζόν 17/18.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement