
Εκπληκτικά πράγματα συνεχίζει να κάνει ο Βαγγέλης Παυλίδης με τη φανέλα της Μπενφίκα, φτάνοντας ήδη τα 19 γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και 24 σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Έλληνας φορ βρίσκεται στο στόχαστρο της Αλ Χιλάλ, όπως αποκαλύπτει ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι.
Μάλιστα, τονίζεται ότι οι Σαουδάραβες έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους του επιθετικού της Μπενφίκα. Η Αλ Χιλάλ δεν έχει ακόμη επικοινωνήσει με την Μπενφίκα, αλλά ήθελε να μάθει από τους εκπροσώπους αν ο Έλληνας διεθνής ενδιαφέρεται να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.
Σύμφωνα με τον Ταβολιέρι ο Παυλίδης «δεν είναι αντίθετος στην ιδέα» της μετακόμισης στη Μέση Ανατολή, αλλά «υπάρχει ακόμα ένα κενό μεταξύ της προσφοράς και των απαιτήσεων».
Ο Έλληνας παίκτης αποκτήθηκε από την Άλκμααρ το καλοκαίρι του 2024 για 17 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό με την Μπενφίκα έχει ισχύ έως το 2029.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement