09.1
16:35

Πρωτοφανές: Ο Κούτσιας δέχθηκε επίθεση από συμπαίκτη του σε φιλικό της Λουγκάνο! (VIDEO)

AEK1924.gr team
Πρωτοφανές: Ο Κούτσιας δέχθηκε επίθεση από συμπαίκτη του σε φιλικό της Λουγκάνο! (VIDEO)

Απίθανο περιστατιστικό στο φιλικό μεταξύ της Βικτόρια Πλζεν και της Λουγκάνο, με τον Γιώργο Κούτσια να δέχεται επίθεση(!) από συμπαίκτη του, λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Πρωταγωνιστής, άθελά του, σε ένα απίστευτο περισταστικό ήταν ο Γιώργος Κούτσιας.

Ο Έλληνας επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 71ο λεπτό του φιλικού της Λουγκάνο με τη Βικτόρια Πλζεν και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα δέχθηκε επίθεση από τον συμπαίκτη του, Κέβιν Μπέρενς!

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο VIDEO, υπήρξε μία συζήτηση μεταξύ των δύο παικτών, με τον Μπέρενς στη συνέχεια να αλλάξει κατεύθυνση και να επιτίθεται στον Κούτσια, τον οποίο και έριξε στον αγωνιστικό χώρο.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και με τον Κούτσια να κοιτάζει με απορία, τα πνεύμα ηρέμησαν, με τον Μπέρενς να ζητάει αλλαγή.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement