
Μετά και την απόκτηση του Μπαρνάμπας Βάργκα, η ΑΕΚ έχει κάνει focus στην υπόθεση του κεντρικού χαφ, με τον Χαβιέρ Ριμπάλτα να προσπαθεί να φέρει σε πέρας μια κομβικής σημασίας μεταγραφή που έχει ζητήσει ο Μάρκο Νίκολιτς.
Όπως είναι λογικό, τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έχουν πάρει φωτιά και συνεχώς νέα ονόματα προκύπτουν στο ρεπορτάζ, ως πιθανοί ενδιαφερόμενοι στόχοι.
Ένα από αυτά είναι και του Αλιού Ντιένγκ της Αλ Αχλί, τον οποίο οι Αιγύπτιοι επιμένουν να συνδέουν με πιθανή μετακίνησή του στην Ένωση.
Πριν από λίγο μάλιστα, νέο ρεπορτάζ της χώρας προχωράει αρκετά την υπόθεση και κάνει λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις μεταξύ του παίκτη, της ΑΕΚ και της ομάδας στην οποία ανήκει.
Συγκεκριμένα αναφέρεται πως «η ελληνική ομάδα έχει εξετάζει επί του παρόντος μια οικονομική προσφορά στην Αλ Αχλί για τον παίκτη, ενώ και οι δύο πλευρές συνεχίζουν να διαπραγματεύονται τις οικονομικές λεπτομέρειες και τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του Ντιένγκ. Ο Ντιένγκ φέρεται να είναι ανοιχτός στην ιδέα να μετακομίσει στην Ευρώπη και να ξεκινήσει μια νέα πρόκληση μετά από χρόνια επιτυχίας με την τωρινή του ομάδα».
Έπειτα, επισημαίνεται ότι «πηγές κοντά στο θέμα αναφέρουν ότι οι απαιτήσεις της Αλ Αχλί περιλαμβάνουν μια ένα σωστό ποσό μεταγραφή,ς που να ταιριάζει στο κύρος του παίκτη, εκτός από ένα ποσοστό επί της μελλοντικής αξίας μεταπώλησης, δεδομένου του αυξανόμενου ενδιαφέροντος από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους για τις υπηρεσίες του, κάτι που θα μπορούσε να εντείνει τον ανταγωνισμό για την υπογραφή του».
Η απάντηση ήρθε άμεσα από την ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία διαψεύδει κατηγορηματικά το παραπάνω ρεπορτάζ, χαρακτηρίζοντας ανυπόστατα τα όσα συνεχίζουν να γράφουν από την Αφρική για τον Ντιένγκ και την ΑΕΚ, μιας και δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement