07.1
18:41

Αύριο (8/1) στην Αθήνα για τη Βασίλισσα ο Νάναλι!

AEK1924.gr team
Αύριο (8/1) στην Αθήνα για τη Βασίλισσα ο Νάναλι!

Ο Τζέιμς Νάναλι υαξιδεύει αύριο (8/1) με προορισμό το «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ

Σάρκα και οστά ετοιμάζεται να πάρει η πρωτοχρονιάτικη «βόμβα» Τζέιμς Νάναλι στην ΑΕΚ, με τον Αμερικανό γκαρντ να ετοιμάζεται να αφιχθεί στη χώρα μας προκειμένου να ενσωματωθεί στη Βασίλισσα και να ξεκινήσει τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα.

Μια ακόμη οικονομική υπέρβαση του Μάκη Αγγελόπουλου, που κάλυψε με αυτόν τον τρόπο το κενό στην περιφέρεια, με έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας και με πολυετή και ιδιαίτερα επιτυχημένη θητεία στα γήπεδα της Euroleague και πέρασμα φυσικά και από το ΝΒΑ.

Όπως ενημέρωσε και επίσημα η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, ο Νάναλι αναμένεται αύριο το μεσημέρι στην Αθήνα και πλέον μετράμε αντίστροφα για τη στιγμή που θα κάνει και το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα.

H δημοσίευση της ΑΕΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement