06.1
17:50

Το πικρό «αντίο» του Μαρέσκα στην Τσέλσι – «Αφησε αυτόν τον κόσμο λίγο καλύτερο από ό,τι τον βρήκες»

AEK1924.gr team
Το πικρό «αντίο» του Μαρέσκα στην Τσέλσι – «Αφησε αυτόν τον κόσμο λίγο καλύτερο από ό,τι τον βρήκες»

Μετά την απόλυση του Έντσο Μαρέσκα, ανήμερα της πρωτοχρονιάς, η Τσέλσι βρέθηκε σε αναζήτηση του νέου της προπονητή

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε για διάδοχο του Ιταλού, είναι εκείνο του Λίαμ Ροσένιορ, ο οποίος το πρωί της Τρίτης (6/1) το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ότι αναλαμβάνει τα ηνία των Λονδρέζων.

Λίγο μετά τις δηλώσεις του, ήταν σειρά της Τσέλσι για να γνωστοποιήσει την έναρξη της συνέργασίας της με τον 41χρονο Άγγλο τεχνικό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους «μπλε» έως το καλοκαίρι του 2032!

Από την πλευρά του, ο Έντσο Μαρέσκα που κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος στην αγορά θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στους Λονδρέζους με ένα μήνυμα στα social media, το οποίο είχε ως τίτλο: «Αφησε αυτόν τον κόσμο λίγο καλύτερο από ό,τι τον βρήκες».

Θυμίζουμε ότι υπό την καθοδήγηση του Ιταλού, η Τσέλσι πανηγύρισε τόσο το Conference League της περασμένης σεζόν, όσο και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του καλοκαιριού στα γήπεδα της Αμερικής.

«Αφησε αυτόν τον κόσμο λίγο καλύτερο από ό,τι τον βρήκες. Το ταξίδι μου στην Τσέλσι ξεκίνησε με τους προκριματικούς γύρους του Conference League. Φεύγω με εσωτερική γαλήνη, αφήνοντας έναν τόσο ιστορικό σύλλογο όπως η Τσέλσι εκεί που του αξίζει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους της Τσέλσι για τη στήριξή τους τους τελευταίους 18 μήνες. Μια στήριξη που ήταν καθοριστική για την πρόκριση στο Champions League, τη νίκη στο Conference League και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Νίκες που θα κρατώ πάντα στην καρδιά μου! Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες που με συνόδευσαν σε αυτό το υπέροχο ταξίδι. Εύχομαι σε όλους όσους μοιράστηκαν κάθε στιγμή μαζί μου κάθε επιτυχία στο δεύτερο μισό της σεζόν και στο μέλλον».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement