
Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της μεταγραφής του Μπαρνάμπας Βάργκα και τον περιμένουν σήμερα στην ΑΕΚ, για να τρέξουν και να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του.
Σύμφωνα μάλιστα, με την ιστοσελίδα «magyarnemzet», έχει όλο το πρόγραμμα του Ούγγρου επιθετικού για σήμερα και αύριο, γράφοντας «σύμφωνα με τα τελευταία νέα, ο επιθετικός της εθνικής ομάδας και της Φερεντσβάρος αναμένεται στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής, όπου μπορεί να υποβληθεί στις συνήθεις ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα, μετά τις οποίες μπορεί να ανακοινωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ».
Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο πρόβλημα στον ελληνικό εναέριο χώρο, το οποίο καταγράφεται εδώ και λίγη ώρα καθιστώντας αδύνατες τις αφίξεις και αναχωρήσεις τόσο από το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας όσο και από τα περιφερειακά αεροδρόμια.
Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι δυσκολεύει πολύ την εξυπηρέτηση πτήσεων, έχοντας μειώθει την χωρητικότητα, κι’ ενώ αρχικά εξυπηρετούνταν πτήσεις που ήταν ήδη στον αέρα, πλέον έχουν καταστεί ουσιαστικά αδύνατες οι αναχωρήσεις κυρίως από το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, το Ελευθέριος Βενιζέλος.
Κι’ αυτό γιατί, επηρεάζεται περισσότερο αλλά και τα περιφερειακά αεροδρόμια, έχουν προβλήματα και ήδη γίνονται εκτροπές πτήσεων που ήταν στον αέρα και πλέον κατευθύνονται σε άλλα αεροδρόμια.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement