
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο για την 13η αγωνιστική της Super League και ο Μάρκο Νίκολιτς, παράταξε την Ένωση χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και αλλαγές.
Συγκεκριμένα, οι Κιτρινόμαυροι θα ξεκινήσουν με τον Στρακόσια κάτω απ’ τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Ρότα, αριστερά ο Πήλιος με τους Μουκουντί και Ρέλβας στα στόπερ.
Στη μεσαία γραμμή οι Πινέδα με Μαρίν, ενώ μπροστά τους, δεξιά ο Γκατσίνοβιτς, αριστερά ο Ζοάο Μάριο και ο Καλοσκάμης, πίσω απ’ τον Γιόβιτς.
Επίσης, στην αποστολή για το σημερινό αγώνα, βρίσκονται κανονικά οι Νίκλας Ελίασον και Πέτρος Μάνταλος, με τον πρώτο να ξεπερνάει το πρόβλημα που τον άφησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός και να τίθεται ξανά στη διάθεση του Μάρκο Νίκολιτς.
Τέλος, γι’ ακόμα ένα ματς και συγκεκριμένα για πρώτη φορά σ’ αγώνα πρωταθλήματος, ο Ζώης Καραργύρης.
Το γράφημα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement