
Μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας την ερχόμενη Δευτέρα. Ένα από τα θέματα θα είναι ο ορισμός αγώνων μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος αλλά και θέματα για την κλήρωση των playoffs.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:
“Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2025, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Ορισμός αγώνων 16ης έως και 26ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
2/ Θέματα κλήρωσης αγώνων Stoiximan Super League 1 Playoffs (Group 1-4 και Group 5-8) και Stoiximan Super League 1 Playouts και συζήτηση για την ημερομηνία έναρξης του επόμενου πρωταθλήματος (αγωνιστικής περιόδου 2026-2027).
3/ Περιεχόμενο και διαδικασία άσκησης δικαιώματος αναβολής ενός (1) αγώνα για τις ΠΑΕ που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA και δεν έχουν ήδη ασκήσει αυτό (“Joker Right”) μέχρι και τη λήξη της κανονικής διάρκειας του τρέχοντος πρωταθλήματος.
4/ Σύγκληση τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνεταιρισμού.
5/ Επιλογή επίσημης μπάλας των επόμενων πρωταθλημάτων.
6/ Διάφορα”.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement