19.11
18:25

Πρόταση της Μπεσίκτας για τον Τερ Στέγκεν

AEK1924.gr team
Πρόταση της Μπεσίκτας για τον Τερ Στέγκεν

O Mαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του όμως η Μπεσίκτας πιστεύει στην αξία του και θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, καταθέτοντας πρόταση στην Μπαρτσελόνα για να μετακομίσει στην Τουρκία από τον Ιανουάριο.

Για σχεδόν μία γεμάτη δεκαετία ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν ήταν η βασική λύση της Μπαρτσελόνα για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ όμως από το περασμένο καλοκαίρι η κατάσταση άλλαξε.

Τότε που ο Χάνσι Φλικ τού ξεκαθάρισε πως τον υπολογίζει ως τρίτη επιλογή για τη θέση του τερματοφύλακα, πίσω από τους Γκαρσία και Σέζνι, με τον 33χρονο Γερμανό να χάνει μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να μένει νοκ-άουτ από την αρχή της σεζόν λόγω εγχείρισης στην οποία υποβλήθηκε στην πλάτη.

 

 

Ωστόσο, το συγκεκριμένο status του στους Καταλανούς δεν επηρεάζει καθόλου την Μπεσίκτας, με την “Sport” να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως η Μπεσίκτας επιθυμεί να επωφεληθεί από αυτή την κατάσταση για να τον αποκτήσει από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα μάλιστα με το εν λόγω μέσο, κατέθεσε ήδη την πρώτη προσφορά της προς τους μπλαουγκράνα, προτείνοντας τον εξάμηνο δανεισμό του (ο οποίος θα καλύψει πλήρως το μισθό του παίκτη μέχρι το φινάλε της σεζόν) με οψιόν αγοράς στα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Πίσω από την κίνηση των αετών της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται ο αθλητικός διευθυντής τους, Έντουαρντ Γκραφ, με την Μπαρτσελόνα να καλείται να αποφασίσει για το αν θα αφήσει τον Τερ Στέγκεν (με δεδομένο πως δεν είναι στην πρώτη γραμμή των επιλογών του Φλικ) και τον παίκτη να καλείται να πάρει μία κρίσιμη απόφαση για τη συνέχεια της καριέρας του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement