
Στο πρώτο σετ, η Ένωση μπήκε δυναμικά, δείχνοντας εξαιρετική εικόνα στην αναμέτρηση. Με πίεση και καλό σέρβις, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι που οι κιτρινόμαυρες ξέσπασαν και με ένα σερί 4-0 έκαναν το 21-25.
Στο δεύτερο σετ, η ΑΕΚ μπήκε το ίδιο εντυπωσιακά διαμορφώνοντας από νωρίς το 10-5, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα. Ο ΠΑΟΚ άντεξε, και με ένα σερί 6-0 διαμόρφωσε το 17-13. Παρόλα αυτά το ταιμ αουτ ξύπνησε την Ένωση και με ένα σερί 6-0 ήταν μπροστά με 17-19. Όμως στα κρίσιμα σημεία κάποια λάθη κόστισαν και τελικά ο ΠΑΟΚ πήρε το σετ με 26-24.
Στο τρίτο σετ η ΑΕΚ έδειχνε ικανή να το πάρει. Με μπροστάρηδες την Σάβατς και Μπουέρτα η Ένωση έκανε το 14-20, όμως τα πολλά λάθη στην υποδοχή, έφεραν τον ΠΑΟΚ στην ισοφάριση. Το ματς έγινε ροντέο, η Κυπαρρίση ισοφάρισε σε 22-22 αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ πήρε το σετ με 25-23.
Στο τάιμ μπρέικ, η ομάδα δεν είχε καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να έρθει ήττα με 15-8.
Τα σετ: 21-25, 26-24, 21-25, 25-23, 15-8
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement