
Το στοιχηματικό σκάνδαλο στην Τουρκία έχει ταράξει τη χώρα και όχι μόνο, καθώς πλην των διαιτητών, συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές. Μάλιστα η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας ανακοίνωσε ότι παραπέμπει 1.024 ποδοσφαιριστές στο πειθαρχικό όργανο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο, ως προληπτικό μέτρο.
Μάλιστα έδωσε αναλυτικά τη λίστα των ποδοσφαιριστών που παραπέμπονται. Από αυτούς εμφανίζονται 27 ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου. Μεταξύ άλλων είναι δύο ποδοσφαιριστές της Μπεσίκτας, οι Ερσίν Ντεστανόγλου και Νετσίπ Γιουσάλ και δύο της Γαλατασαράι, οι Μετεχάν Μπαλτατζί και Ερέν Ελμαλί.
Μάλιστα ο τελευταίος συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Βιτσέντσο Μοντέλα για τα ματς του Νοεμβρίου με Βουλγαρία και Ισπανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Αναλυτικά η λίστα των 27 ποδοσφαιριστών της πρώτης κατηγορίας:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement