
Το βράδυ της Πέμπτης (6/11), η Μπέτις επικράτησε με 2-0 της Λυών για την 4η αγωνιστική της League Phase του Europa League, ανεβαίνοντας στην 9η θέση με 8 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στις 22 Ιανουαρίου στην Τούμπα.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 72χρονος Χιλιανός προπονητής μίλησε όχι μόνο για το παιχνίδι, αλλά και για το μέλλον του ποδοσφαίρου, καταθέτοντας μια πρόταση που έγινε γρήγορα viral.
Ο Πελεγκρίνι τόνισε πως ο κανονισμός του οφσάιντ δεν χρειάζεται αλλαγή, απορρίπτοντας την πρόταση του Αρσέν Βενγκέρ, ωστόσο προχώρησε ένα βήμα παραπέρα με μια διαφορετική ιδέα: να απαγορευτεί η επιστροφή της μπάλας πίσω από τη μεσαία γραμμή, όταν μια ομάδα έχει ήδη περάσει στο επιθετικό μισό.
«Πιστεύω ότι υπάρχουν κανονισμοί που μπορούν να τροποποιηθούν για να γίνει το ποδόσφαιρο πιο διασκεδαστικό. Για παράδειγμα, όταν η μπάλα περάσει το κέντρο, να μην μπορεί να επιστρέψει στο δικό σου μισό. Έτσι το παιχνίδι θα είναι πιο γρήγορο και θεαματικό. Πρέπει να φέρουμε τις ομάδες πιο κοντά στην αντίπαλη εστία και να κάνουμε το άθλημα πιο δυναμικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πελεγκρίνι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement