26.10
22:51

Ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Χρήστο Κόντη

AEK1924.gr team
Ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Χρήστο Κόντη

Ο ΟΦΗ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Χρήστο Κόντη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το διαζύγιο με τον Μίλαν Ράσταβατς.

Νωρίτερα την Κυριακή (26/10) ο ΟΦΗ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Μίλαν Ράσταβατς, με την ομάδα του Ηρακλείου να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Χρήστο Κόντη, ο οποίος αποτελούσε και τον πρώτο στόχο της.

Ο Έλληνας τεχνικός, που αποχώρησε πρόσφατα από τον Παναθηναϊκό, τα έχει βρει σε όλα με τους Κρητικούς, και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Θυμίζουμε ότι στην αυριανή προπόνηση θα αναλάβει χρέη προπονητή ως υπηρεσιακός ο Στέλιος Βενετίδης, που θα οδηγήσει τον ΟΦΗ στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Ηρακλή.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement