)
Η Καβάλα αντιμετωπίζει στην έδρα της την Αναγέννηση Καρδίτσα για την 7η αγωνιστική της Super League 2.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12΄ με τον Πολέτο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το αβίαστο λάθος του Ζωγράφου και είχε εύκολο έργο για το 1-0.
Όπως διαπιστώνεται, ήταν μία κακή μέρα στη… δουλειά για τον γκολκίπερ της Καβάλας, καθώς εκτός από τη φάση του γκολ, ο ίδιος έκανε ένα νέο παρόμιο λάθος στο 33΄, όμως αυτήν τη φορά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα.
Μπορεί το 2-0 να μην έγινε, όμως τα λάθη του Ζωγράφου έφεραν την έντονη αντίδραση κάποιων συμπαικτών του. Ο λόγος γίνεται για τους Βοριαζίδη, Γαβριηλίδη και Αλιατίδη, οι οποίοι την… έπεσαν στον συμπαίκτη τους, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση και να σημειωθεί ένα περιστατικό που δεν βλέπουμε συχνά στα γήπεδα.
Για την ιστορία, ο Ζωγράφος έγινε αλλαγή στο 35ο λεπτό του αγώνα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement