19.10
21:52

Η γκάφα του Ντραγκόφσκι έδωσε τον βαθμό στον Άρη

AEK1924.gr team
Η γκάφα του Ντραγκόφσκι έδωσε τον βαθμό στον Άρη

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Σβιντέρσκι όμως δεν μπόρεσε να καθαρίσει το ματς στο Βικελίδης, με τον Άρη να μην πετάει λευκή πετσέτα και να αρπάζει το βαθμό της ισοπαλίας στο 75′ με τον Δώνη και το ολέθριο λάθος του Σβιντέρσκι.

Το ματς στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού δεν βρήκε νικητή στο φινάλε αφού το 1-1 σημάδεψε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, είχε όμως έναν μεγάλο κερδισμένο και αυτός ήταν οι γηπεδούχοι.

Οι πράσινοι βρήκαν γκολ με το… καλησπέρα στην αναμέτρηση αφού προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με τον Σβιντέρσκι όμως αν και είχαν τον έλεγχο σε μεγάλα κομμάτια του αγώνα και δεν ένιωθαν ουσιαστικά απειλή, δεν έψαξαν με θέρμη και σχέδιο το δεύτερο γκολ, για να έρθει στο 75′ το έγκλημα και η τιμωρία.

Πρωταγωνιστές στη φάση που έκρινε το αποτέλεσμα ήταν οι Δώνης και Ντραγκόβσκι, με τον Έλληνα φορ να κάνει το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή και τον Πολωνό κίπερ να βλέπει τη μπάλα να περνάει κάτω από το σώμα του για καταλήξει σαδιστικά στο βάθος της εστίας του, για να γραφτεί το τελικό 1-1.

Πηγή:sport24

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->