14.10
10:38

Συγκρατημένη αισιοδοξία για Ρότα και Γιόβιτς

AEK1924.gr team
Συγκρατημένη αισιοδοξία για Ρότα και Γιόβιτς

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν συγκρατημένη αισιοδοξία για τους τραυματισμούς των Λάζαρο Ρότα και Λούκα Γιόβιτς

Με προβλήματα επιστρέφουν απ’ τις Εθνικές τους ομάδες, οι Λάζαρος Ρότα και Λούκα Γιόβιτς, με αποτέλεσμα να πονοκεφαλιάζουν τον Μάρκο Νίκολιτς.

Όμως, τα πράγματα δεν φαίνονται τόσο σοβαρά, όσο αρχικά είχαν παρουσιαστεί και είχαν βγει προς τα έξω.

Φυσικά, η κατάσταση και των δυο θα φανεί αύριο, που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ΑΕΚ, για το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας, έχουν μια συγκρατημένη αισιοδοξία, δίνοντας πιθανότητες υπέρ των ποδοσφαιριστών, ότι θα τεθούν στη διάθεση του Μάρκο Νίκολιτς.

Όλα βέβαια, θα ξεκαθαρίσουν από αύριο και τις επόμενες ημέρες, για το αν τελικά το καταφέρουν, κάτι που ισχύει και για τον Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος «τρέχει» για να προλάβει και να μπει στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού, έχοντας μοιρασμένες τις πιθανότητες μέχρι στιγμής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->