Η Νάπολι βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνο απέναντι στην Τζένοα, όμως ο Ράσμους Χόιλουντ εμφανίστηκε την πιο κρίσιμη στιγμή και υπέγραψε την ανατροπή, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη με 2-1.
Χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε επέστρεψε στα τρίποντα, αλλά και την κορυφή της Serie A, όπου συνυπάρχει με τη Ρόμα.
Το ματς
Οι Παρτενοπέι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δυσκολευόντουσαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα των Ροσομπλού.
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την έκπληξη, βρίσκοντας δίχτυα στο 33ο λεπτό με τον Εκχάτορ, που βρήκε δίχτυα με εκπληκτικό τακουνάκι.
Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε χρειάστηκαν να συμπληρωθεί σχεδόν μία ώρα αγώνα για να αντιδράσουν, όμως τα κατάφεραν στο 57′, με τον Ανγκισά να ισοφαρίζει σε 1-1.
Το “χρυσό” γκολ για τους Ναπολιτάνους σημειώθηκε στο 75′. Συγκεκριμένα, ο Χόιλουντ πέτυχε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα το νικητήριο τέρμα, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο τα 4 γκολ σε 6 συμμετοχές.
Πηγή:sport24
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement