27.9
22:20

«Το είδαμε στο τάμπλετ, έλα να το δεις»: Ποιος κάλεσε τον διαιτητή να δει τη φάση του γκολ του Λεβαδειακού

AEK1924.gr team
«Το είδαμε στο τάμπλετ, έλα να το δεις»: Ποιος κάλεσε τον διαιτητή να δει τη φάση του γκολ του Λεβαδειακού

Ένας εκ των βοηθών του Νίκου Παπαδόπουλου κάλεσε τον διαιτητή να δει τη φάση του δεύτερου γκολ του Λεβαδειακού, απ’ το τάμπλετ

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 του μαχητικού Λεβαδειακού, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, που σημαδεύτηκε από διακοπή 17 λεπτών, εξαιτίας προβλήματος στο VAR και ολοκληρώθηκε στο 110′, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα χρήσης της τεχνολογίας στις καθυστερήσεις.

Ο Κατσικογιάννης έλεγε στους ανθρώπους των ομάδων ότι δεν είχε επικοινωνία με τον VAR. «Έχω πρόβλημα, δεν ακούω τίποτα από το VAR», ανέφερε ο διαιτητής στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και των Βοιωτών.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην τηλεοπτική κάλυψη, δεν υπήρχε η δυνατότητα να μπει η σχετική γραμμή του οφσάιντ, ώστε να επικυρωθεί ή να ακυρωθεί το γκολ.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής και των διαβουλεύσεων του Κατσικογιάννη με τους ανθρώπους των δύο ομάδων, στον πάγκο του Λεβαδειακού είδαν τη φάση από το τάμπλετ και ένας εκ των βοηθών του Παπαδόπουλου, κάλεσε τον διαιτητή να πάει κι εκείνος να την δει, από τη στιγμή που δεν δούλευε το VAR.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->