Ο Ούγκο Εκιτικέ σημείωσε απέναντι στη Σαουθάμπτον ένα λυτρωτικό γκολ για τη Λίβερπουλ, γράφοντας το 2-1 στο 85ο λεπτό του αγώνα, εξέλιξη που επέτρεψε στους Κόκκινους να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον 4ο γύρο του League Cup.
Αφότου βρήκε δίχτυα σε αυτό το καίριο χρονικά σημείο, ο 23χρονος Γάλλος πανηγύρισε, βγάζοντας την μπλούζα του, παρότι είχε ήδη κίτρινη κάρτα.
Ως εκ τούτου, αποβλήθηκε και πλέον δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για την επικείμενη αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας (27/09, 17:00). Μάλιστα, ο Άρνε Σλοτ “άδειάσε” τον ποδοσφαιριστή του, χαρακτηρίζοντας την αποβολή ως “περιττή και ανόητη”.
Βέβαια, αυτή η ανεύθυνη πράξη του ποδοσφαιριστή δεν θα μείνει ατιμώρητη. Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ πρόκειται να του επιβάλλει βαρύ πρόστιμο, το οποίο θα αντιστοιχεί σε δύο εβδομάδες του μισθού του, ήτοι περίπου 570.000 ευρώ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement