Στο χθεσινό αγώνα με την Λάρισα, ο Μάρκο Νίκολιτς, δεν είχε στη διάθεση του, τον Ζίνι, ο οποίος αντιμετώπιζε κάποιες ενοχλήσεις απ’ το ματς Κυπέλλου με το Αιγάλεω.
Ωστόσο, φαίνεται πως ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει τον Ανγκολέζο επιθετικό και σ’ άλλα ματς της Ένωσης και συγκεκριμένα, σε πρώτη φάση για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, την ερχόμενη Τετάρτη (24/09).
Ο Ζίνι συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις και γι’ αυτό, στην ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν για την περίπτωση του και γι’ αυτό σίγουρα ο Νίκολιτς δεν θα τον υπολογίζει για το ματς Κυπέλλου και ενδεχομένως και για το ματς με τον Βόλο, την επόμενη Κυριακή (28/09), για το πρωτάθλημα.
Μια πρώτη εκτίμηση, είναι ότι ο Ζίνι αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και θα χρειαστεί προσεκτικές κινήσεις στο κομμάτι της διαχείρισης και καθόλου βιασύνες, για να μην υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα και απουσιάσει για μεγαλύτερο διάστημα.
Συνεπώς, θ’ απουσιάσει απ’ τα επόμεα ματς της ΑΕΚ, αλλά στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι τουλάχιστον να είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Τσέλιε στις 2 Οκτωβρίου, για την πρεμιέρα του Conference League, αν κι’ αυτό για την ώρα φαντάζει δύσκολο, με πιθανότερο σενάριο να είναι έτοιμος μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement