Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:
Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Ιωαννίδη. Ο 27χρονος (07/10/1998) διαγώνιος/ακραίος, ύψους 1,93 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.
Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Δραπετσώνα (2017-2019). Ακολούθησε το πέρασμά του από Αμπελόκηπους και Σπάτα, ενώ τη διετία 2022-2024 φόρεσε τη φανέλα του Ηλυσιακού. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στην Ένωση Γαλατσίου.
Έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής Ελλάδας στο Beach Volley, ενώ είναι μέλος και της Εθνικής Ομάδας Beach Volley.
Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Παναγιώτης Ιωαννίδης δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ για ένα τόσο ιστορικό Σύλλογο, όπως η ΑΕΚ. Από την πλευρά μου, θα δώσω το 100% για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι, όλοι να έχουμε υγεία και στο τέλος να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».
Παναγιώτη, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement