18.9
13:16

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία την ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία την ΑΕΚ

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ ΑΕΚ για την αναμέτρηση κόντρα στο Λεβαδειακό.

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση την ΠΑΕ ΑΕΚ  για το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

Ο λόγος είναι η φθορά σε 60 καθίσματα (αποκόλληση και καταστροφή χωρίς ρίψη αυτών εντός αγωνιστικού χώρου ή στις κερκίδες του σταδίου).

Παράλληλα έχει αιτηθεί από τις αστυνομικές αρχές να γίνει η ταυτοποίηση των δραστών για να τους επιβληθούν διοικητικές κυρώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ: 

Καλεί σε ακρόαση, στις 23/09/2025, την ΠΑΕ ΑΕΚ αναφορικά με φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό και φέρεται ότι έλαβε χώρα, εντός της αθλητικής εγκατάστασης του «ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ», κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, που διεξήχθη σε αυτό στις 14/09/2025, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague, αγωνιστικής περιόδου 2025-2026, από φιλάθλους της ομάδας της, με βίαιη πρόκληση φθοράς εξήντα (60) περίπου πλαστικών καθισμάτων από τις θύρες 4, 5 και 6 του ανωτέρω Σταδίου, (αποκόλληση και καταστροφή, χωρίς ρίψη αυτών εντός του αγωνιστικού χώρου ή στις κερκίδες του Σταδίου).

Επισημαίνεται ότι έχει ζητηθεί, από τις αρμόδιες Αστυνομικές αρχές, η ταυτοποίηση των φυσικών προσώπων-δραστών, προκειμένου να επιβληθούν και κατ’ αυτών οι διοικητικές κυρώσεις του άρθρου 9 του ν. 5085/2024

Εφαρμογή άρθρου 9 του ν. 5085/2024″.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->