
Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στη φετινή Stoiximan Super League απέναντι στον ΠΑΟΚ (13/9), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, με τη “μετακόμισή” του στο Παγκρήτιο Στάδιο να βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας που κουβαλούν από τον περσινό τελικό οι Κρητικοί, ενώ οι ιθύνοντες του συλλόγου συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τα έργα αναβάθμισης, ώστε όλα να είναι έτοιμα στον τελικό έλεγχο της λίγκας.
Στα αποδυτήρια, τα τουρνικέ και το σύστημα καμερών έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος. Εκεί που πλέον πέφτει όλο το βάρος και υπάρχει πρόβλημα με τον χρόνο, είναι σε ό,τι αφορά τον χλοοτάπητα του γηπέδου.
Οι εργασίες έχουν γίνει σύμφωνα με τις προδιαγραφές, ωστόσο ο χρόνος παραμένει πιεστικός, καθώς απαιτείται διάστημα περίπου 2,5 μηνών για να βρεθεί σε άρτια κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος.
Αυτό που ξεκαθαρίζουν τη δεδομένη χρονική στιγμή οι ιθύνοντες του ΟΦΗ είναι πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση αντιστροφής των εδρών, δηλαδή να μεταφερθεί το πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και να δοθεί το δεύτερο στην Κρήτη.
Παράλληλα, εκφράζεται η απόλυτη αισιοδοξία ότι τα πάντα θα είναι έτοιμα και ο αγώνας θα διεξαχθεί ομαλά και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στο Παγκρήτιο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement