«Πέντε χρόνια εκπροσωπώντας τα μπλε και λευκά. Οκτώ τίτλοι. Ήταν μια περιπέτεια με χιλιάδες υπέροχες αναμνήσεις, αλλά και μερικές δύσκολες στιγμές. Η περασμένη σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για μένα λόγω του σοβαρού τραυματισμού μου.
Δούλεψα κάθε μέρα για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν, ώστε να βοηθήσω την ομάδα και να ξαναφορέσω τη φανέλα αυτού του μεγάλου συλλόγου. Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε να επιστρέψω σε αυτό που μου αρέσει περισσότερο.
Πάντα έδινα τα πάντα, παλεύοντας με το πάθος που αντιπροσωπεύει η Πόρτο. Τώρα είμαι ένας ακόμα οπαδός! Οι οπαδοί μας ήταν ξεχωριστοί μαζί μου από την πρώτη μέρα και εύχομαι να είναι μια υπέροχη σεζόν. Τώρα όλοι πρέπει να υποστηρίξουμε την Orgulho do Norte. Η Πόρτο θα είναι πάντα στην καρδιά μου»
Η δημοσίευση του:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement