01.9
22:48

ΠΑΟΚ: Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης κατέθεσε πρόταση εξαγοράς της ΚΑΕ

AEK1924.gr team
ΠΑΟΚ: Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης κατέθεσε πρόταση εξαγοράς της ΚΑΕ
Advertisement

Επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον επιχειρηματία Αριστοτέλη Μυστακίδη, ο οποίος θέλει να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης του μπασκετικού ΠΑΟΚ.

Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης δείχνει έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να εμπλακεί ενεργά στα διοικητικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωπος του περιβάλλοντός του ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους της ΚΑΕ μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, εκφράζοντας τη διάθεση του επιχειρηματία να ανοίξει διάλογος για το μέλλον του τμήματος μπάσκετ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ερμηνεύεται ως πρόθεση του Τέλη Μυστακίδη να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο αγοράς της ΚΑΕ. Την παρούσα στιγμή, δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες με την Ασπρόμαυρη ΚΑΕ να μην έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, με τις εξελίξεις, ωστόσο, να αναμένονται σύντομα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->