01.9
21:35

Κανονικά με Ουζουνίδη η προπόνηση του Άρη

AEK1924.gr team
Κανονικά με Ουζουνίδη η προπόνηση του Άρη
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε κανονικά το «παρών» στη σημερινή προπόνηση, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας του με τον Άρη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραμένει στα καθήκοντά του στον Άρη μέχρι… την αποχώρησή του, δίνοντας σήμερα το “παρών” στην προπόνηση της ομάδας, στο Ν. Ρύσιο.

Παρά την παρουσία του σε αυτήν, όλα δείχνουν ότι η αποχώρησή του θεωρείται δεδομένη, με τη διοίκηση να εξετάζει ήδη εναλλακτικές λύσεις για την αντικατάστασή του, έχοντας πάρει την οριστική απόφαση για τη λήξη της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ο ίδιος, πάντως, εμφανίζεται αποφασισμένος να μην παραιτηθεί, περιμένοντας την τελική απόφαση της ΠΑΕ.

Θυμίζουμε πως το μεσημέρι ο Θόδωρος Καρυπίδης, με επίσημη δήλωσή του, ζήτησε συγγνώμη για την εικόνα της ομάδας και υποστήριξε πως θα παρθούν αποφάσεις, αλλά όχι εν θερμώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->