01.9
16:55

Αυτό είναι το deal του ΟΦΗ με την πώληση του Γιουνγκ

AEK1924.gr team
Αυτό είναι το deal του ΟΦΗ με την πώληση του Γιουνγκ
Advertisement

Ο ΟΦΗ συμφώνησε με την Περσίμπ Μπαντούνγκ και παραχώρησε τον Άντριου Γιουνγκ με μεταγραφή, προσθέτοντας ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του.

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στην Stoiximan Super League, μιας και έφυγε με το διπλό από τις Σέρρες επικρατώντας με 2-0 του Πανσερραϊκού στην δική του πρεμιέρα στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα η διοίκηση προχώρησε στην παραχώρηση του Άντριου Γιουνγκ στην Περσίμπ Μπαντούνγκ. Οι Κρητικοί ενημέρωσαν πως ήρθαν σε συμφωνία με την ομάδα της Ινδονησίας για τη μεταγραφή του 28χρονου επιθετικού, κάτι που έκανε και η διοίκηση της Περσίμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΦΗ έβαλε στα ταμεία της ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ και παράλληλα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Ο Γάλλος στράικερ αγωνίστηκε στον ΟΦΗ για μία σεζόν και σε 34 συμμετοχές πέτυχε τρία γκολ και μοίρασε έξι ασίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας. Μολονότι είχε συμβόλαιο ενός ακόμα χρόνου με τους Κρητικούς, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν τον υπολόγιζε και ήταν εκτός επιλογών από τα φιλικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Persib Bandung από την Ινδονησία για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Andrew Jung.

Ο 27χρονος επιθετικός ήρθε στον ΟΦΗ καλοκαίρι του 2024 και στο διάστημα παραμονής του στην ομάδα μας είχε απολογισμό 34 συμμετοχές, τρία γκολ και έξι ασίστ, έχοντας συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της περασμένης χρονιάς.

Andrew, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου! Καλή τύχη στο επόμενο βήμα της καριέρας σου!».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->