Η ΑΕΚ απόψε υποδέχεται στο… καμίνι της Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena, την Άντερλεχτ (21:00 / AEK1924.gr, Cosmote Sport 2), για το δεύτερο ματς των playoffs του Conference League και θέλει τη νίκη για μπει στο League phase της διοργάνωσης.
Μετά το 1-1 της περασμένης εβδομάδας στις Βρυξέλλες, η ΑΕΚ παίζει απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια τα… ρέστα της, απέναντι στην Άντερλεχτ, για την τρίτη διαδοχική πρόκριση και είσοδο της, στο league phase του Conference League.
Η Αγιά Σοφιά – OPAP Arena, είναι πολύ κοντά στο να γίνει… sold out και η πρόκριση είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ, που με πάθος και ψυχή, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να δώσουν το 101% των δυνατοτήτων τους και να εξασφαλίσουν την πρόκριση, απέναντι σ’ έναν δύσκολο και ποιοτικό αντίπαλο.
Εδώ που έχει φτάσει η Ένωση, φυσικά δεν έχει γυρισμό, παρά μόνο… πρόκριση, κάτι που το γνωρίζουν όλοι μέσα στην ομάδα και θέλουν να το κάνουν και πράξη.
Ο Μάρκο Νίκολιτς εκτός απ’ το αγωνιστικό σκέλος, θέλησε όλες αυτές τις ημέρες να περάσει στους ποδοσφαιριστές του και ψυχολογικά, πως πρόκειται για έναν… πρόωρο τελικό, που θα πρέπει να βγάλουν εις πέρας, όπως επίσης και το πόσο σημαντικό είναι γι’ όλους, να συνεχίσουν ν’ αγωνίζονται στην Ευρώπη και προ πάντων για τον σύλλογο.
Γι’ αυτό και έχει ζητήσει απ’ όλους να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν στο αποψινό ματς, δείχνοντας προ πάντων θέληση για την πρόκριση, ενώ ο κόσμος απ’ την δική του πλευρά, ήδη ετοιμάζεται να «καταπιεί» την Άντερλεχτ, στο «καμίνι» της Νέας Φιλαδέλφειας, με την εκκωφαντική ακουστική απ’ τις φωνές και τα τραγούδια τους.
Φυσικά, ο Μάρκο Νίκολιτς έχει επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του, ότι σ’ αυτά τα παιχνίδια, λάθη όπως της περασμένης εβδομάδας δεν συγχωρούνται και γι’ αυτό θα χρειαστεί να είναι απολύτως συγκεντρωμένη προς τον στόχο τους, σ’ όλο το 90λεπτό και στο 100%.
Στα αγωνιστικά τώρα, υπάρχουν αρκετά ζητήματα για τον Μάρκο Νίκολιτς, ο οποίος θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Λούκα Γιόβιτς, Ζίνι και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που οι δυο πρώτοι μάλιστα προπονήθηκαν χθες κανονικά, αλλά αρκετά δύσκολα κάποιος απ’ αυτούς να υπολογιστεί ως βασικός, παρά μόνο να έρθουν για κάποια λεπτά ως λύσεις απ’ τον πάγκο.
Απ’ την άλλη, εκτός λόγω τραυματισμού και τιμωρίας αντίστοιχα, είναι ο Ρομπέρτο Περέιρα και ο Πέτρος Μάνταλος, που κάνει πιο στενά τα περιθώρια για τον Σέρβο χαφ, στη μεσαία του γραμμή.
Ωστόσο, όπως είπε ο ίδιος, ο Μάρκο Νίκολιτς τις προηγούμενες ημέρες, δεν θα καθίσει να «κλάψει», αλλά παρόλα αυτά, θα ριχτεί στη μάχη μαζί με τους παίκτες του και να εξασφαλίσουν όλοι μαζί, με τον κόσμο τους, την μεγάλη πρόκριση επί της Άντερλεχτ, για το league phase του Conference League.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement