
Κοντά στον Αλεσάντρο Βολιάκο παρουσιάζει τον ΠΑΟΚ δημοσίευμα από την Ιταλία.
Όπως αναφέρει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Δικέφαλος του Βορρά πλησιάζει στην απόκτηση του 26χρονου Ιταλού στόπερ από την Τζένοα με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς.
“Η Τζένοα οριστικοποιεί τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Αλεσάντρο Βολιάκο: ο παίκτης εξέφρασε την επιθυμία του να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ. Οι δύο πλευρές οριστικοποιούν τις τελευταίες λεπτομέρειες, με τον αμυντικό να μετακομίζει ως δανεικός με οψιόν αγοράς.
Η Πίζα και η Κάλιαρι είχαν επίσης ενδιαφερθεί για αυτό. Ωστόσο, ο παίκτης έχει πάρει την απόφασή του. Αυτή θα είναι η πρώτη εμπειρία του Βολιάκο στο εξωτερικό”, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.
Ο Βολιάκο έχει περάσει όλη την ποδοσφαιρική του ζωή στην Ιταλία, ξεκινώντας από την Ακαδημία της Μπάρι.
Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην αντίστοιχη της Γιουβέντους και από το 2018 και μετά έχει αγωνιστεί σε Πάντοβα, Πορντενόνε, Τζένοα, Μπενεβέντο και Πάρμα.
Η αγωνιστική χρονιά άρχισε με τον 26χρονο στην Τζένοα και έκλεισε με τον Ιταλό στην Πάρμα.
Κατέγραψε 22 συμμετοχές (18 ως βασικός) στη Serie Α, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε 1.487′.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement