Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε μέσω Λιέγης στην Αθήνα.
Μετά το θετικό αποτέλεσμα στο Κονστάντ Βάντεν Στοκ, απέναντι στην Άντερλεχτ με το 1-1, αφήνοντας ορθάνοιχτη την υπόθεση πρόκριση, η ΑΕΚ, επέστρεψε στη βάση της, περίπου στις 06:00 το πρωί της Παρασκευής.
Ωστόσο, πέρασε μια μικρή… ταλαιπωρία, καθώς η κιτρινόμαυρη αποστολή επέστρεψε μέσω Λιέγης στην Αθήνα και όχι μέσω του αεροδρόμιου των Βρυξελλών.
Ο λόγος ήταν, επειδή στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών δεν διεξήγαγε πτήσεις μετά τα μεσάνυχτα και γι’ αυτό η ΑΕΚ αναγκάστηκε να ταξιδέψει μια ώρα απόσταση μέχρι την Λιέγη, για να πετάξει στη συνέχεια για Αθήνα.
Έτσι λοιπόν, η Ένωση έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» γύρω στις 06:00 το πρωί της Παρασκευής, αλλά δεν έχει χρόνο για χάσιμο, γιατί την ερχόμενη Κυριακή (20:15) αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό για την πρεμιέρα της Super League.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement