
Μετά από εβδομάδες αναζητήσεων όπου τα ονόματα των Χόιλουντ και Βλάχοβιτς ήταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, η Μίλαν βρήκε τελικά τον παίκτη που έψαχνε για την επίθεσή της.
Ο εκλεκτός ακούει στο όνομα Βίκτορ Μπονιφέις, με τους διοικούντες τον μιλανέζικο σύλλογο να έρχονται την Πέμπτη (21/8) σε οριστική συμφωνία με την Λεβερκούζεν για τον δανεισμό του και τον 24χρονο Νιγηριανό επιθετικό να αναμένεται στην Ιταλία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, ο παίκτης θα μετακομίσει στο Σαν Σίρο με τη μορφή δανεισμού, με την Μίλαν να καταβάλλει στις ασπιρίνες το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ και να έχει δικαίωμα αγοράς του το καλοκαίρι του 2026 (έχει συμβόλαιο ως το 2028 στην γερμανική ομάδα) έναντι 25 εκατομμυρίων.
Σημειώνεται ότι την περασμένη σεζόν ο Μπονιφέις μέτρησε 11 γκολ σε 27 εμφανίσεις του με την Λεβερκούζεν την περασμένη σεζόν, με τον νεαρό φορ να είναι μάλιστα 13 φορές διεθνής με την εθνική Νιγηρίας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement