
Το εισιτήριο για τη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson σφράγισαν οι Λεβαδειακός και Παναιτωλικός.
Οι Βοιωτοί νίκησαν με 2-1 εκτός έδρας τον Μακεδονικό, με όλα τα γκολ του αγώνα να έρχονται στο φινάλε. Ο Λαγιούς έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Λιβαδειάς στο 78′ και ο Λιάγκας στο 86′ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Το μόνο που μπόρεσε ο Μακεδονικός ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Νικόλαο στο 90′.
Την ίδια ώρα, ο Τίτορμος έκαμψε την αντίσταση της Νίκης Βόλου με 2-1 χάρη στο “χρυσό” γκολ του Αγκίρε στο 90’+7′. Ο Λουίς είχε δώσει προβάδισμα στους Αγρινιώτες στο 18′.
Οι Βολιώτες απάντησαν με τον Λώλη στο 76′, έπειτα από εξαιρετικό ένα-δύο με τον Λουκίνα.
Τη λύση για τον Παναιτωλικό ήρθε να δώσει στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αγκίρε με δυνατό σουτ έπειτα από ωραία συνεργασία με τους Ματσάν και Λουίς.
Πηγή:sport24
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement