
Δημοσίευμα στο Μεξικό φέρνει στο προσκήνιο ξανά ενδιαφέρον της Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα, γράφοντας ότι θα επιχειρήσουν να καταθέσουν πρόταση για να τον αγοράσουν.
Απ’ το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει σήριαλ το ενδιαφέρον της Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα και οι ανεπιτυχείς κινήσεις της, για να τον κάνει δικό της.
Το φετινό καλοκαίρι έχει σχεδόν περάσει, χωρίς ν’ απασχολήσει ιδιαίτερα στο Μεξικό η περίπτωση του χαφ της ΑΕΚ, εκτός από κάποιες απειροελάχιστες φορές, με δημοσιεύματα καθαρά από… συνήθεια.
Ωστόσο, έρχεται τώρα το ABC Deportes, που με δικό του δημοσίευμα, επαναφέρει την Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα, γράφοντας ότι θα επιχειρήσουν να κάνουν νέα πρόταση για να τον αγοράσουν.
Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, καθώς ο Πινέδα συνεχίζει ν’ αποτελεί βασικό γρανάζι της ΑΕΚ και επίσης έχει μια ρήτρα αγοράς για ομάδες της Λατινικής Αμερικής στα 8 εκατ. ευρώ (με μια δόση).
Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι αν η Μοντερέι θέλει να τον κάνει δικό της, τότε θα πρέπει να καταβάλλει το εν’ λόγω ποσό και χωρίς να απαιτούνται περαιτέρω διαπραγματεύσεις θα τον αποκτήσει, αρκεί φυσικά να επιθυμεί και ο ποδοσφαιριστής την επιστροφή του, στο μεξικάνικο ποδόσφαιρο.
Καλώς ή κακώς το ποσό δεν είναι μεγάλο και πιθανότατα δύσκολα να το καταβάλλει η Μοντερέι, που μέχρι πέρυσι έκανε προτάσεις στην ΑΕΚ, που δεν ξεπερνούσαν τα 5,5 εκατ. ευρώ, αλλά και με αρκετές δόσεις.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement