Στον Έρικ Λαμέλα αναφέρθηκε ο Ματίας Αλμέιδα, μετά την γνωστοποίηση της είδησης πως ο μέχρι πρότινος παίκτης της ΑΕΚ έχει συμφωνήσει να ενταχθεί ως άμεσος συνεργάτης του Πελάδο στο τεχνικό τιμ της Σεβίλλης.
Αναλυτικά η δήλωση του Ματίας Αλμέιδα για τον Έρικ Λαμέλα:
«Τον γνώρισα όταν ήμουν 17 ετών. Είχα επιστρέψει στη Ρίβερ Πλέιτ και τον είχα ως συμπαίκτη. Είναι ένας σταρ, ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει ποτέ η Αργεντινή, και τον έχουν απολαύσει εδώ. Ως προπονητής, ήθελα να τον πάρω παντού, αλλά ήταν δύσκολο. Καταφέραμε να τον φέρουμε στην ΑΕΚ, μπόρεσα να τον απολαύσω ως προπονητής και πάντα παρακολουθούσα την πορεία του.
Ως φίλος και ως λάτρης του ποδοσφαίρου, είχε μια θεαματική καριέρα. Η φυσική του κατάσταση του είπε αρκετά και νομίζω ότι έχει πολλά να προσφέρει. Πάντα φέρνω νέους παίκτες που μπορούν να συνεισφέρουν. Αν συνεισφέρει το ένα τέταρτο από αυτό που έκανε στο γήπεδο, θα με κάνει καλύτερο προπονητή».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement