Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τα προθανάτια χτυπήματα που είχε το 3χρονο κοριτσάκι στο μέτωπο.
Ολοκληρώθηκε η απολογία της Αλγερινής που σκότωσε το 3χρονο κοριτσάκι της στο Παλαιό Φάληρο και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει δίωξη για ανθρωποκτονία.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, η ιατροδικαστική επιβεβαίωσε τα προθανάτια χτυπήματα στο μέτωπο του παιδιού που ήταν πρησμένο.
Η Αλγερινή στην απολογία της είπε πως το παιδί είχε πρόβλημα στο συκώτι του και συχνά δεν αισθανόταν καλά. Είπε ότι είχε κάνει εμετό και το πήρε να το βάλει στη μπανιέρα και να το κάνει μπάνιο. Εκεί μέσα, έπεσε δύο φορές και χτύπησε στο μέτωπό της.
Αποφάσισε να μην πάει το παιδί στο Παίδων καθώς είχε αναφορά στην πλάτη για έκθεση ανηλίκου σε κίδνυνο και βρισκόταν παράνομα στη χώρα.
Μετά τα χτυπήματα, πίστεψε πως το μωράκι – το οποίο ζύγιζε όσο ένα παιδί ενός έτους – κοιμόταν, γιατί ήταν ζεστό και χτυπούσε η καρδιά του.
Τα άλλα δύο παιδιά της, τής ζήτησαν να πάνε για μπάνιο στη θάλασσα. Αυτή είναι η φάση που έχει κουκουλώσει το μωρό και έχει βάλει μαντήλι πάνω στο πρόσωπό του ενώ έχει καύσωνα.
Πήραν το Τραμ (με την Αστυνομία να έχει τα πλάνα από τις κάμερες από τον Νέο Κόσμο) και κατέβηκαν στη θάλασσα στο Παλαιό Φάληρο.
Όπως είπε, πήρε το παιδί αγκαλιά και μπήκε μέσα στη θάλασσα, αλλά έχασε την ισορροπία της, το παιδί τής έφυγε μέσα από τα χέρια και χάθηκε στο νερό.
Δεν το έσωσε, δεν ζήτησε βοήθεια
Δεν ζήτησε καμία βοήθεια, δεν κολύμπησε να το βρει, δεν έκανε το παραμικρό, αλλά βγήκε, μάζεψαν τα πράγματά τους και έφυγαν όπως είπε.
Σύμφωνα με τον Alpha, όταν τη συνέβαλαν, κρατούσε μία τσάντα, την οποία πήρε η Αστυνομία για να εξετάσει. Μέσα σε αυτήν είχε ρούχα δικά της, κάτι που μαρτυρά πως ήταν έτοιμη να το σκάσει.
Πηγή: reader.gr