25.7
22:45

Ταλαιπωρία σε τρένο για Θεσσαλονίκη: Χάλασε ο κλιματισμός, μοίραζαν νερά

AEK1924.gr team
Ταλαιπωρία σε τρένο για Θεσσαλονίκη: Χάλασε ο κλιματισμός, μοίραζαν νερά
Advertisement

Το τρένο για Θεσσαλονίκη ξεκίνησε από την Αθήνα με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω βλάβης.

Μεγάλη ταλαιπωρία καταγράφεται αυτήν την ώρα στο Intercity 54, που εκτελεί το δρομολόγιο «Αθήνα – Θεσσαλονίκη» εν μέσω καύσωνα, αφού σύμφωνα με το Mega ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω βλάβης στον κλιματισμό.

Σε βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα, φαίνονται οι επιβάτες του τρένου να κάνουν αέρα με βεντάλια, την ώρα που καταγγέλλουν στον τηλεοπτικό σταθμό ότι η αρμόδια εταιρεία διαχείρισης των συρμών τούς μοίρασε ζεστά νερά.

Το τρένο ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, αφού οι επιβάτες ενημερώθηκαν από την εταιρεία πως η καθυστέρηση οφείλεται σε βλάβη του κλιματισμού. Ωστόσο, το πρόβλημα δεν αποκαταστάθηκε στη συνέχεια, με αποτέλεσμα το δρομολόγιο να αποτελεί… «βασανιστήριο» ειδικά εν μέσω καύσωνα.

Όπως έγινε γνωστό από τον τηλεοπτικό σταθμό, στο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη επιβαίνουν ηλικιωμένοι, παιδιά και άνθρωποι οι οποίοι, όπως κατήγγειλαν, αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.

Στην ίδια καταγγελία τονίζουν πως οι υπάλληλοι της εταιρείας τούς μοίρασε ζεστά νερά.

Πηγη: reader.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->