Σύμφωνα με την Marca, η «Βασίλισσα» διαπιστώνει ξεκάθαρες αδυναμίες στα στόπερ και προσανατολίζεται στην απόκτηση ενός παίκτη με άμεση επιδραστικότητα. Η ενίσχυση στην καρδιά της άμυνας αποτελεί προτεραιότητα, ειδικά από τη στιγμή που παίκτες όπως οι Ροντρίγκο, Φραν Γκαρσία και Ντάνι Θεμπάγιος βλέπουν τον χρόνο συμμετοχής τους να μειώνεται σημαντικά και ήδη κινούνται για την έξοδό τους από τον σύλλογο.
Ο Κονατέ, με συμβόλαιο στη Λίβερπουλ έως τον Ιούνιο του 2026, εμφανίζεται διαρκώς στις συσκέψεις της διοίκησης της Ρεάλ. Υπάρχει η αίσθηση πως έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στους «κόκκινους», με φήμες να κάνουν λόγο ακόμα και για πιθανή ελεύθερη μεταγραφή στο μέλλον.
Το δίλημμα στη Ρεάλ είναι ξεκάθαρο: να περιμένει την ευκαιρία για μια μεταγραφή χωρίς κόστος ή να κινηθεί άμεσα. Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να κατατεθεί επίσημη πρόταση, ωστόσο είναι σαφές ότι η Λίβερπουλ δεν σκοπεύει να χάσει έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου χωρίς αντίτιμο.
Ο Σαλιμπά, από την άλλη, παρακολουθείται επίσης στενά και η δυάδα των δύο Γάλλων αποτελεί το ιδανικό σενάριο για τη «Βασίλισσα».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement