Τρεις Έλληνες ρέφερι επελέγησαν από την UEFA ώστε να διευθύνουν παιχνίδια της πρώτης φάσης του γύρου.
Η UEFA, ειδικότερα, έκανε γνωστούς τους ορισμούς των ρέφερι στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση και σε αυτή θα βρίσκονται τρεις Έλληνες.
Ο λόγος για τους Χρήστο Βεργέτη, Αλέξανδρο Τσακαλίδη και Ιωάννη Παπαδόπουλο, οι οποίοι θα σφυρίξουν στους αγώνες της Πέμπτης (24/7).
Για την ακρίβεια ο Βεργέτης θα βρεθεί στο Μπακού για τον αγώνα της Ζίρε με τη Χάιντουκ Σπλιτ. Βοηθοί του θα είναι οι Ανδρέας Φωτόπουλος και Κωνσταντίνος Στάικος, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Τάσος Παπαπέτρου. Δεύτερος στη λίστα ο Τσακαλίδης, ατο Βλάζνια – Βίκινγκουρ και θα έχει για βοηθούς τους Βασίλη Νικολακάκη – Ρέινχαρντ Μπουξμπάουμ, με τέταρτο τον Φώτη Πολυχρόνη.
Τέλος, ο Ιωάννης Παπαδόπουλος θα σφυρίξει τον αγώνα της Ντινάμο Μινσκ με την Εγκνάτια. Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωστάρας και Λάζαρος Δημητριάδης, ενώ τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement