20.7
21:43

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο στόπερ Νοά Σούντμπεργκ

AEK1924.gr team
Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο στόπερ Νοά Σούντμπεργκ

Ο Νοά Σούντμπεργκ – αφότου ο Άρης συμφώνησε μαζί του – έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τα τυπικά. Οι Θεσσαλονικείς είχαν κάνει το deal με τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό για πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μια μεταγραφή που δεν έγινε το περασμένο καλοκαίρι, έγινε φέτος. Ο Άρης ήθελε τον Νοά Σούντμπεργκ από το περασμένο καλοκαίρι και μάλιστα είχε συμφωνήσει με τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό από την Γκάμπια (που γεννήθηκε στη Σουηδία και έχει σουηδικό διαβατήριο) αλλά δεν είχε καταφέρει αν βρει συμφωνία με τη βουλγαρική Λούντογκορετς.

Φέτος τα δεδομένα άλλαξαν κι αυτό αποδείχθηκε μέσα από την οριστική συμφωνία του Άρη με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό για πολυετές συμβόλαιο αλλά και τη βουλγαρική ομάδα η οποία θα εισπράξει το ποσό των 800.000 ευρώ.

Την Κυριακή ο Σούνμπεργκ έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τα τυπικά. Για να κλείσει το πολυετές συμβόλαιό του αλλά και να ανακοινωθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement