
O Παναθηναϊκός μετράει ήδη αντίστροφα για την έναρξη της φετινής ευρωπαϊκής του περιπέτειας αφού το βράδυ της Τρίτης (22/7, 21:45, COSMOTE SPORT 1 HD,) αντιμετωπίζει στο Άιμπροξ Παρκ την Ρέιντζερς, στο πλαίσιο της πρώτης μάχης των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Δύο ημέρες πριν από το ματς στην Σκωτία ο Ρουί Βιτόρια άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά στους παίκτες που θα έχει μαζί του, αφού μετά από την ολοκλήρωση της προπόνησης το πρωί της Κυριακής (20/7) ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει την Δευτέρα για Γλασκώβη.
Σε αυτήν βρίσκονται και τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, Κυριακόπουλος, Τουμπά, Τσιριβέγια και Λαφόντ, ενώ αντίθετα έμεινε εκτός ο Μλαντένοβιτς, ο οποίος εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε δεχτεί στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της περασμένης σεζόν, στο Αρτέμιο Φράνκι κόντρα στην Φιορεντίνα.
Αναλυτικά η αποστολή: Λαφόντ, Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδης,Τουμπά, Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον, Γεντβάι, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τσιριβέγια, Σιώπης, Τετέ, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Σβιντέρσκι, Γερεμέγεφ.
Όσον αφορά στα της προπόνησης, θεραπεία έκανε ο Κυριόπουλος, με το πρόγραμμα να ξεκινάει με προθέρμανση, να συνεχίζεται με rondo και τακτική και να ολοκληρώνεται με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement