19.7
17:31

Προπονητής Ρέιντζερς: «Ντέσερς και Ιγκαμάν χρειάζονται στην ομάδα»

AEK1924.gr team
Προπονητής Ρέιντζερς: «Ντέσερς και Ιγκαμάν χρειάζονται στην ομάδα»

Δηλώσεις για τα προσεχή παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό παραχώρησε ο Ράσελ Μάρτιν, μιλώντας παράλληλα για τον 31χρονο στόχο της ΑΕΚ.

Δεν αναφέρθηκε σε μεταγραφικά σενάρια και μίλησε σαν να υπολογίζονται κανονικά ενόψει νέας σεζόν οι Ντέσερς και Ιγκαμάν.

Ο προπονητής της Ρέιντζερς, Ράσελ Μάρτιν, αναφέρθηκε στους δύο επιθετικούς που βρίσκονται κοντά στην έξοδο, τονίζοντας πως είναι χρήσιμη για την ομάδα του.

Αναλυτικά η δήλωση για Ντέσερς και Ιγακαμάν:

Ο Χάμζα και ο Σιριέλ είναι και οι δύο πολύ καλοί. Είναι λίγο πιο πίσω από την υπόλοιπη ομάδα σε θέμα φυσικής κατάστασης – ο Σιριέλ επέστρεψε με έναν μικρό τραυματισμό και ο Χάμζα είχε ζητήματα με τη βίζα του – αλλά δουλεύουν και οι δύο απίστευτα σκληρά και αυτό είναι το μόνο που μπορείς να ζητήσεις. Χάρηκα που τους είχα ξανά στο γήπεδο για προπονήσεις όλη την τελευταία εβδομάδα.

Χρειαζόμαστε ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι και χρειαζόμαστε γκολ στην ομάδα – και οι δύο τα προσφέρουν σίγουρα αυτά. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους να παίζουν και οι δύο μαζί κάποιες φορές, μπορεί να είναι ο ένας, μπορεί και οι δύο, και είναι δική μας δουλειά να καταλάβουμε τι μπορούν να κάνουν και με τι αισθάνονται άνετα.

Υπήρξαν στιγμές και από τους δύο που σε κάνουν να λες ‘ναι, μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν την ομάδα’, και ανυπομονώ να τους δω σύντομα απόλυτα έτοιμους και αποδοτικούς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement