19.7
21:43

«Κιτρινόμαυρες» διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων

AEK1924.gr team
«Κιτρινόμαυρες» διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων

Με επιτυχίες και πολύτιμες εμπειρίες επέστρεψε η ομάδα μας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων–Κορασίδων Α’, που διεξήχθη στις 15 και 16 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Χωριό.

Ο αθλητής και οι αθλήτριές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σημειώνοντας αξιόλογες επιδόσεις και αποσπώντας θερμά σχόλια, υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας Εβελίνας Παπάζογλου.

Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή αποτελούνταν από τους: Χρήστο Βούλγαρη, Μελίνα Αγγέλη, Σοφία Βασιλείου, Ελευθερία Βιτάλη, Μαρία-Ελένη Βούλγαρη, Κωνσταντίνα Γκολεμά, Άννα-Μαρία Δημητρίου, Ελένη Σαρρή, Ευδοξία-Καλλιόπη Σαρρή, Μαρία Σιμοπούλου, Ειρήνη Σύκα, Μαρία-Εμμανουέλα Ψαρουδάκη.

Ο Χρήστος Βούλγαρης κατέκτησε τη 2η θέση στο Σόλο, ανεβαίνοντας στο βάθρο και σηκώνοντας ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ. Η Ειρήνη Συκά κατέλαβε την 11η θέση και η Ελένη Σαρρή την 23η.

Μετάλλιο για την ΑΕΚ και στο Μικτό Ντουέτο, όπου ο Χρήστος Βούλγαρης μαζί με την Μαρία-Ελένη Βούλγαρη κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

Στο Ελεύθερο Ντουέτο, την 8η θέση κατέλαβαν οι Ελένη Σαρρή-Ειρήνη Σύκα και την 18η οι Ελευθερία Βιτάλη-Καλλιόπη-Ευδοξία Σαρρή.

Τέλος, στο Ελεύθερο Ομαδικό η ΑΕΚ πλασαρίστηκε στην 9η θέση, ενώ στο Free Combination στην 7η.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και την προπονήτρια για την προσπάθεια, το ήθος και την αγάπη τους για το άθλημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement