17.7
20:11

Με Μαρσιάλ οι «11» της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Νίκος Κλεισαρχάκης
Με Μαρσιάλ οι «11» της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Advertisement

Με τον Γάλλο επιθετικό στην κορυφή η ΑΕΚ στο αποψινό (17/07, 21:00) φιλικό με την Ομόνοια στην «OPAP Arena».

Με τον Στρακόσια κάτω από τα δοκάρια ξεκινά η ΑΕΚ στο… αποκαλυπτήριο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια, το τελευταίο πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια στο Conference League.

Μουκουντί, Ρέλβας, Πήλιος και Ρότα η τετράδα της άμυνας, ο Μάνταλος μπροστά από τους στόπερ στον ρόμβο που χρησιμοποιεί ο Μάρκο Νίκολιτς, με τους Περέιρα και Λιούμπισιτς ως εσωτερικοί χαφ.

Ο Κοϊτά τοποθετείται πίσω από το επιθετικό δίδυμο της Ένωσης, το οποίο αποτελείται από τον Μαρσιάλ και τον Ζίνι, με τους δύο να εναλλάσσονται.

Στον πάγκο της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Αγγελόπουλος, Βίντα, Κοσίδης, Πενράις, Γιόνσον, Κολιμάτσης, Κουτέσα, Γκατσίνοβιτς, Πιερό και Ελίασον.

Δείτε την ενδεκάδα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->