
Επιστρέφει στην Τουρκία ο Δημήτρης Γούτας!
Μετά από μια επιτυχημένη διετία στην Championship και την Κάρντιφ, ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός, αναζήτησε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τα «χελιδόνια».
Σύμφωνα λοιπόν με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Ισμαΐλ Γιλμάζ, ο Γούτας βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει ξανά κάτοικος Τουρκίας για λογαριασμό της Γκεντσλερμπιρλίγκι, χωρίς ωστόσο να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειςς για τη διάρκεια του συμβολαίου του.
Θυμίζουμε ότι, αν εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του Τούρκου δημοσιογράφου, η Γκεντσλερμπιρλίγκι, θα γίνει η δεύτερη ομάδα από τη γειτονική χώρα στην οποία θα αγωνιστεί ο Γούτας, καθώς προηγήθηκε η Σίβασπορ, στην οποία έπαιξε από το 2021 ως το 2023.
Την περασμένη σεζόν ο 31χρονος στόπερ, αγωνίστηκε συνολικά 3.102 λεπτά σε 36 αγώνες με την Κάρντιφ, πετυχαίνοντας ένα γκολ και δίνοντας μία ασίστ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement