11.7
20:13

Άρσεναλ: Ο Μαντουέκε χάνει τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων για να υπογράψει πρόωρα στους Κανονιέρηδες

AEK1924.gr team
Άρσεναλ: Ο Μαντουέκε χάνει τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων για να υπογράψει πρόωρα στους Κανονιέρηδες

Ο Νόνι Μαντουέκε ταξιδεύει στο Λονδίνο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ, γεγονός που σημαίνει πως δεν θα συμμετάσχει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μαντουέκε αλλάζει γειτονιά στο Λονδίνο, καθώς η Άρσεναλ ήρθε σε απόλυτη συμφωνία με την Τσέλσι. Ως εκ τούτου, ο 23χρονος εξτρέμ τη νέα σεζόν θ’ αγωνίζεται στους Κανονιέρηδες, με τη μεταγραφή να εκτιμάται ότι θα ανέρχεται στα 55 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Sun, o ποδοσφαιριστής, κατόπιν σχετικής άδειας από τους Μπλε, ταξιδεύει την Παρασκευή (11/7) στο Λονδίνο, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα και να βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Κατά συνέπεια, ο Άγγλος winger δεν θα συμμετάσχει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 13 Ιουλίου (22:00).

Κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων παρουσίας του στο Στάμφορντ Μπρίτζ, ο Μαντουέκε σημείωσε 92 εμφανίσεις, 20 γκολ και 9 ασίστ. Υπενθυμίζεται πως είχε ενταχθεί στην ομάδα του Έντσο Μαρέσκα το 2023, κοστίζοντας 33 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτηθεί από την Αϊντχόφεν.

Πηγή: sport24.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement