Ο Στράτος Σβάρνας έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τη Ρακόβ την περσινή σεζόν και έχει μαγνητίσει τα βλέμματα άλλων ομάδων. Μάλιστα η Σαμσουνσπόρ (που θα παίξει στα playoffs του Europa League) κατέθεσε πρόταση ύψους 700 χιλιάδων ευρώ στους Πολωνούς για την απόκτησή του, όπως αναφέρει ο Λορένζο Λεπόρε.
Στην Πολωνία που επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη πρόταση, τονίζουν ότι η Ρακόβ δεν θα παραχωρήσει τον 27χρονο διεθνή στόπερ με αυτά τα χρήματα, αξιώνοντας ένα μεγαλύτερο ποσό. Μένει να φανεί αν η Σαμσουνσπορ θα επανέλθει για να τον κάνει δικό της.
Την περσινή σεζόν ο Σβάρνας έπαιξε σε 30 παιχνίδια με τη φανέλα της Ρακόβ και σημείωσε δύο γκολ. Το συμβόλαιό του με την πολωνική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2027, ενώ τον είχε κάνει δικό της από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2023 (έκανε χρήση της οψιόν αγοράς) αντί 800 χιλιάδων ευρώ.
Πηγή: sport24.gr