Η Ελλάς Σύρου κατάφερε να “γυρίσει το χαρτί” και να κάνει το όνειρο ενός ολόκληρου νησιού πράξη, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στη Super League 2.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, βγήκε μπροστά, οδηγώντας την Ελλάς Σύρου στο φως από το σκοτάδι του τούνελ που είχε μπει.
Προπονητής της ομάδας για τη νέα σεζόν θα είναι ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας, που την οδήγησε στην τεράστια άνοδο.
“Από τα στενά της Ερμούπολης στη Super League 2 – Η ΕΛΛΑΣ Σύρου κάνει το άλμα!Ξεκίνησαν κι επίσημα οι διαδικασίες για τη σύσταση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΠΑΕ) από τη διοικούσα επιτροπή της ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ.Την Τετάρτη Kατατέθηκε το καταστατικό στον συμβολαιογράφο, και τις επόμενες ημέρες θα δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται σημαντικές εξελίξεις και ανακοινώσεις για τη νέα εποχή της ομάδας.Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ θα είναι παρούσα στη Σύρο και στη Super League 2, με μπροστάρη τον Γιώργο Λεονταρίτη και μαέστρο της ομάδας τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα.Η πορεία ξεκινά – με όραμα, σχέδιο και στήριξη από όλους”.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement