ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚ ΧΑΑΜΣΤΑΝΤ: Πάνος Καλογερόπουλος
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ η οποία δαπάνησε ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση του, βρίσκεται στο Μπουργκ Χάαμσταντ και μέσα από την σκληρή δουλειά αναζητά επί ίσοις όροις να βρει τη θέση του ανάμεσα στην πρώτη ή τη δεύτερη εντεκάδα της Ένωσης.
Ο νεαρός δείχνει πιο έτοιμος από κάθε άλλο νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ που βρίσκεται στην Ολλανδία και για το λόγο αυτό στις καθημερινές διπλές προπονήσεις του Μάρκο Νίκολιτς, συμπεριλαμβάνεται πάντα με τους ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.
Μάλιστα πολλές φορές τον έχουμε δει μετά το τέλος κάποιας προπόνησης να συνεχίζει τη δουλειά μόνος του όπως για παράδειγμα στην χθεσινή όπου μαζί με τον Ηλία Κυριακίδη δούλεψαν τις μακρινές μεταβιβάσεις. Ο φακός του AEK1924 TV ήταν εκεί και κατέγραψε το στιγμιότυπο.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement