30.6
13:32

Ημέρα 8η στο Μπουργκ Χάαμσταντ: Φουλ στα… τελειώματα

AEK1924.gr team
Ημέρα 8η στο Μπουργκ Χάαμσταντ: Φουλ στα… τελειώματα

Η 8η μέρα της ΑΕΚ στο Μπουργκ Χάαμσταντ περιλάμβανε και άσκηση με πολλά τελειώματα

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚ ΧΑΑΜΣΤΑΝΤ: Πάνος Καλογερόπουλος

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται για 8η μέρα στην Ολλανδία και οι προπονήσεις του Μάρκο Νίκολιτς εξακολουθούν να γίνονται διπλές.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με ζέστη στο Μπουργκ Χάαμσταντ και σε συνδυασμό με τις εξαντλητικές προπονήσεις, τα… «βάσανα» των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ μεγάλωναν. Ωστόσο η διάθεση και το κλίμα στην ομάδα παραμένουν σε πολύ καλό επίπεδο, αφού άπαντες φροντίζουν για αυτό.

Στο κλείσιμο της πρωινής προπόνησης ο Σέρβος τεχνικός δούλεψε στα τελειώματα σχηματίζοντας 3 levels. Από το δεξί άκρο, το αριστερό και από τον άξονα. Συγκεκριμένα το πρώτο τελείωμα της φάσης γινόταν με κοφτές πάσες από το κέντρο με τον επιθετικό να βγαίνει φάτσα με τον τερματοφύλακα.

Στα άκρα τα δύο μπακ από αριστερά και τα δύο από δεξιά έπαιζαν με σπάσιμο της μπάλας και στη συνέχεια με κάθετη πάσα προς την περιοχή ή με σέντρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολλές περιπτώσεις ο Μπρινιόλι που έπαιζε εναλάξ με τον Στρακόσια, έβγαλε πολλές δύσκολες επεμβάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement